33% RABATT und DREIFACHE Punkte bei Accor All Türkei

draußen, Himmel, Wasser, See, Balkenbrücke, Wasserweg, Brücke, Meer, Reise

Bei Accor All spart man in der Türkei 33% und erhält dreifache Punkte …

draußen, Himmel, Wasser, See, Balkenbrücke, Wasserweg, Brücke, Meer, Reise

Accor All hat einen sehr Hoteldeal für die Türkei gestartet. Man erhält 33% Rabatt und dreifache Punkte.

Die Infos (mit Google Translate):

“ALL hat mit seinem Visa-Partner einen exklusiven Vorteil vorbereitet, um Ihnen bessere Erfahrungen zu bringen! Mit ALL-Accor Live Limitless haben Sie die Wahl. In der Türkei und im Nahen Osten rund um das Hotel erwartet Sie unsere 33% Rabattmöglichkeit.
Als Mitglied des Lifestyle Loyalty-Programms von ALL – Accor können Sie während Ihres Aufenthalts mit Visa auch 3x Prämienpunkte mit ALL – Accor Live Limitless erhalten . Die Wiederentdeckung unserer teilnehmenden Hotels und Resorts in der Türkei könnte keine bessere Gelegenheit sein als unsere! Das Triple Reward-Punkteangebot ist ganz einfach zu nutzen:
1. Melden Sie sich mit Ihrem ALL-Mitgliedskonto an oder abonnieren Sie unser kostenloses Lifestyle-Treueprogramm.
2. 01.02.2021 und 31.1.2022 zwischen Buchung in einem unserer teilnehmenden Hotels in der Türkei.
3. Bezahlen Sie bei der Buchung des Angebots mit Ihrer Visa-Karte.
4. Ihre dreifachen Prämienpunkte werden nach Abschluss Ihres Aufenthalts in Ihrem Konto angezeigt.”

Die Bedingungen:

“1. [VISA PARTNERSHIP %33 İNDİRİM] kampanyasında ALL – Accor Live Limitless genel hüküm ve koşulları geçerlidir ve bundan yararlanmak için ALL – Accor Live Limitless üyesi olmanız gerekmektedir. Bu teklif rezervasyon esnasındaki otel müsaitliğine bağlıdır.
2. Bu kampanya statülerine bakılmaksınız tüm ALL – Accor Live Limitless üyeleri için geçerlidir.
3. Bu ayrıcalıklı kampanya yalnızca Visa kart sahiplerinin rezervasyonlarında ve bu iletişim üzerinden direk rezervasyon yapan ALL üyeleri için geçerlidir ve konaklama rezervasyonuna kahvaltı dahildir.
4. İptal politikası, varıştan 1 gün öncesine kadar, 18: 00’den (yerel saat) önce iptal ücreti uygulanmaz. Bu sürenin ötesinde iptal ve para iadesi mümkün değildir. Rezervasyon sırasında Visa Card garantisi zorunludur.
5. Kampanya rezervasyonunun [VISA PARTNERSHIP %33 İNDİRİM] oda fiyatlarına göre yapılması gerekmektedir. Bu fiyat tarifesinin mevcut olmaması durumunda, üye bu kampanyadan yararlanamaz.
6. Bu kampanya üyenin [01/02/2021] – [31/01/2022] tarihleri arasında [TÜRKİYE, CEZAYİR, BAHREYN, BENİN, KAMERUN, DEMOKRATİK KONGO CUMHURİYETİ, MISIR, EKVATOR GİNESİ, GANA, HİNDİSTAN, FİLDİŞİ SAHİLİ, ÜRDÜN, KENYA, KUVEYT, LÜBNAN, MADAGMANASKAR, MALDİVLER, MAURİTYUS, MOROKRATİ, FAS SENEGAL, SEYCHELLES, GÜNEY AFRİKA, SRİ LANKA, TUNUS, BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ] sınırları içindeki bir katılımcı otelde gerçekleştirilen ve rezervasyonu [01/02/2021] – [31/01/2022] saat Orta Avrupa Saati 23:59 arasında yapılmış konaklamalar için geçerlidir.
7. Kampanya geçerlilik tarihleri içerisinde minimum [2] gecelik konaklamalarda geçerlidir.
8. Kampanya Orta Doğu’daki katılımcı markalarda Raffles, Fairmont, SO, Sofitel, Rixos, MGallery, Pullman, Swissôtel, Mövenpick, Grand Mercure, Novotel, Novotel Suites, Mercure, Adagio, ibis ve ibis styles. geçerlidir.
9. Aynı otelde peş peşe (aynı gün check-out ve check-in) yapılan konaklamalar tekil bir konaklama sayılacaktır. Bu tekil konaklama [VISA PARTNERSHIP] kampanyası için bir kez kullanılacaktır.
10. Bu kampanyada bir konaklama bir ALL – Accor Live Limitless üyesinin bir veya daha fazla oda için yapmış olduğu bir (1) rezervasyon anlamına gelmektedir. Başka bir ifadeyle, birden (1) fazla oda için yapılan rezervasyonlar bir (1) konaklama olarak sayılacaktır. Ödül ve Statü puanları yansıtılırken daha erken olan check-in tarihi göz önüne alınır.
11. Bu tekliften yararlanabilmek için, teklifin URL’sini içeren doğrudan bir iletişim almış olmanız veya özel Accor & Visa teklif açılış sayfası aracılığıyla teklif için rezervasyon yaptırmış olmanız gerekir. ALL Çağrı merkezi, bir bayi, tur operatörü veya üçüncü taraf çevrimiçi seyahat acentesi (expedia.com, booking.com vb.) Aracılığıyla doğrudan otellerde rezerve edilen konaklamalar bu teklif için uygun olmayacaktır.
12. Rezervasyonunuzu yaparken ALL – Accor Live Limitless sadakat kartı numaranızı sağlamanız ve konaklamak üzere otelde check-in yaparken resepsiyon masasında kartınızı ibraz etmeniz gerekmektedir.
13.Bu kampanya mevcut başka bir promosyon kampanyası veya avantajla birlikte kullanılamaz ve grup konaklamaları için geçerli değildir.
14. Tüm rezervasyonlar yerel vergi ve düzenlemelere tabidir ve KDV, Belediye Ücretleri ve Konaklama Ücretleri hariçtir.
15. ALL – Accor Live Limitless Ödül puanları bonusu Üyenin check-out tarihinden sonraki 10 gün zarfında üyenin hesabına yansıtılacaktır.
16. Bu kampanya uygun oda bulunmasına bağlıdır. Her otele ait rezerve edilen genel fiyatlar için genel satış hüküm ve koşulları geçerlidir.
17. Bu kampanyayla ilgili olarak ALL çağrı merkezleri veya müşteri hizmetleri ile gerçekleştireceğiniz tüm iletişimlerde lütfen [012277] referansını belirtin.
18. Bu teklif Orta Doğu bölgesinde ACCOR portföyündeki katılımcı oteller, tatil köylerinde geçerlidir.
19. Bu teklif, katılımcı otellerdeki Mevcut En İyi Fiyata dayanmaktadır.
20. Bu teklif, yalnızca Orta Doğu bölgesindeki konaklama, yemek deneyimi ve SPA’yı Visa kartıyla ödeyen VISA kartı sahipleri için geçerlidir.”

[button link=”https://all.accor.com/promotions-offers/hot-deals-offers/owm012277-001-all-with-visa.tr.shtml” color=”silver” newwindow=”yes”] VISA İLE %33 İNDİRİM VE 3 KAT ÖDÜL PUANI[/button]

Schau doch mal in der größten deutschsprachigen Gruppe für Vielreisende vorbei: Vielflieger Lounge – Tipps & Tricks für Vielflieger

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Prev
Kempinski öffnet drei Luxus-Camps in Tansania
draußen, Baum, Pflanze, Haus, Gras, Berg, Zug, Landschaft, Reise

Kempinski öffnet drei Luxus-Camps in Tansania

Tansania erhält drei Kempinski Luxus-Safari-Camps

Next
Emirates Sykwards 5th Freedom Business und First Deals Athen / Mailand – New York zurück
Im Haus, Fahrzeug, Wand

Emirates Sykwards 5th Freedom Business und First Deals Athen / Mailand – New York zurück

Emirates bringt die 5th Freedom Strecken von Athen und Mailand nach New York

You May Also Like